Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Command-Interactive CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 95705
Status: open
Priority: 0/
Queue: Command-Interactive

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: SREZIC [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in:
  • 0.1
  • 1.21
Fixed in: (no value)



Subject: Tests fail with a non-English locale
Download (untitled) / with headers
text/plain 261b
See http://www.cpantesters.org/cpan/report/b1fbc9fe-daec-11e3-a99a-01cbf1eb6092 for a sample report. Probably you have to set the LANG and LC_ALL environment variables before calling the external command, or to check the numeric value of $!. Regards, Slaven
Download (untitled) / with headers
text/plain 505b
On Fri May 16 01:32:54 2014, SREZIC wrote: Show quoted text
> See http://www.cpantesters.org/cpan/report/b1fbc9fe-daec-11e3-a99a- > 01cbf1eb6092 for a sample report. Probably you have to set the LANG > and LC_ALL environment variables before calling the external command, > or to check the numeric value of $!. > > Regards, > Slaven
I notice that this is still the major outstanding cause of test failures. Thank you very much regarding your suggestion. I hope to get a release out this week which will correct it.
Download (untitled) / with headers
text/plain 460b
On Fri May 16 01:32:54 2014, SREZIC wrote: Show quoted text
> See http://www.cpantesters.org/cpan/report/b1fbc9fe-daec-11e3-a99a- > 01cbf1eb6092 for a sample report. Probably you have to set the LANG > and LC_ALL environment variables before calling the external command, > or to check the numeric value of $!. > > Regards, > Slaven
I have released a new version which hopefully fixes this, but will be watching for any further test failures of this sort. thanks again!
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.2k
On 2014-11-05 00:54:55, BINARY wrote: Show quoted text
> On Fri May 16 01:32:54 2014, SREZIC wrote:
> > See http://www.cpantesters.org/cpan/report/b1fbc9fe-daec-11e3-a99a- > > 01cbf1eb6092 for a sample report. Probably you have to set the LANG > > and LC_ALL environment variables before calling the external command, > > or to check the numeric value of $!. > > > > Regards, > > Slaven
> > I have released a new version which hopefully fixes this, but will be > watching for any further test failures of this sort.
With 1.2 I still get the same error: # Failed test 'Bogus command' # at t/basic.t line 40. # got: 'Could not execute asdfasdf: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden' # expected: 'Could not execute asdfasdf: No such file or directory' # Looks like you failed 1 test of 22. t/basic.t ......... Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) Failed 1/22 subtests ... # Failed test 'Bogus command' # at t/system_only.t line 19. # got: 'Could not execute asdfasdf: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden' # expected: 'Could not execute asdfasdf: No such file or directory' # Looks like you failed 1 test of 3. t/system_only.t ... Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) Failed 1/3 subtests
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.4k
On 2014-11-05 01:19:55, SREZIC wrote: Show quoted text
> On 2014-11-05 00:54:55, BINARY wrote:
> > On Fri May 16 01:32:54 2014, SREZIC wrote:
> > > See http://www.cpantesters.org/cpan/report/b1fbc9fe-daec-11e3-a99a- > > > 01cbf1eb6092 for a sample report. Probably you have to set the LANG > > > and LC_ALL environment variables before calling the external > > > command, > > > or to check the numeric value of $!. > > > > > > Regards, > > > Slaven
> > > > I have released a new version which hopefully fixes this, but will be > > watching for any further test failures of this sort.
> > With 1.2 I still get the same error: > > # Failed test 'Bogus command' > # at t/basic.t line 40. > # got: 'Could not execute asdfasdf: Datei oder Verzeichnis > nicht gefunden' > # expected: 'Could not execute asdfasdf: No such file or > directory' > # Looks like you failed 1 test of 22. > t/basic.t ......... > Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) > Failed 1/22 subtests > ... > # Failed test 'Bogus command' > # at t/system_only.t line 19. > # got: 'Could not execute asdfasdf: Datei oder Verzeichnis > nicht gefunden' > # expected: 'Could not execute asdfasdf: No such file or > directory' > # Looks like you failed 1 test of 3. > t/system_only.t ... > Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) > Failed 1/3 subtests
Still fails with 1.21 (German locale, perl < 5.22). There are no failures with perl 5.22 and later, probably because of changed locale handling in these perl versions.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.