Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the HTTP-Message CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 92475
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: HTTP-Message

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: shenzhongqiang [...] msn.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Important
Broken in: 6.06
Fixed in: (no value)



Subject: bug with decoded_content() if response header does not contain Content-Encoding
Download (untitled) / with headers
text/plain 161b
The bug exists in 6.06, but not in 6.02. If the response header does not have a Content-Encoding header, decoded_content() returns nothing. I am using perl5.10
From: bunder [...] t-25.ru
Download (untitled) / with headers
text/plain 306b
Same behaviour with v6.10 on Perl v5.22.0. Test [1] does not work. Response is obtained using LWP::UserAgent->new->get("file://$Bin/data/UTF-8.html"). It has no Content-Encoding headers. But HTML in content has one. [1] http://cpansearch.perl.org/src/VANSTYN/Email-MIME-CreateHTML-1.041/t/UTF-8_html.t
Download (untitled) / with headers
text/plain 553b
On 2015-08-08 01:34:47, bunder@t-25.ru wrote: Show quoted text
> Same behaviour with v6.10 on Perl v5.22.0. Test [1] does not work. > > Response is obtained using LWP::UserAgent->new-
> >get("file://$Bin/data/UTF-8.html"). It has no Content-Encoding
> headers. But HTML in content has one. > > [1] http://cpansearch.perl.org/src/VANSTYN/Email-MIME-CreateHTML- > 1.041/t/UTF-8_html.t
Maybe the failure depends on a particular environment? The CPAN Testers fail/pass overview http://fast-matrix.cpantesters.org/?dist=Email-MIME-CreateHTML%201.041 shows only 2‰ FAILs.
From: bunder [...] t-25.ru
Download (untitled) / with headers
text/plain 494b
On Aug 08 11:22:08 2015, SREZIC wrote: Show quoted text
> Maybe the failure depends on a particular environment? The CPAN > Testers fail/pass overview http://fast- > matrix.cpantesters.org/?dist=Email-MIME-CreateHTML%201.041 shows only > 2‰ FAILs.
Ok, I've found the problem. IO::HTML was not installed on my system, however HTTP::Message depends on it at runtime. I've filed a bug to packager [1]. With IO::HTML installed test passes. [1] https://bugs.archlinux.org/task/45960 With respect, Anton Leontiev


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.