Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Test-Kwalitee CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 84770
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Test-Kwalitee

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: ether [...] cpan.org
kevin [...] dawson10.plus.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



CC: bug-Test-Kwalitee [...] rt.cpan.org
Subject: Re: Test::Kwalitee
Date: Sat, 20 Apr 2013 16:44:12 -0700
To: kevin dawson <kevin [...] dawson10.plus.com>
From: Karen Etheridge <ether [...] cpan.org>
Download (untitled) / with headers
text/plain 2.1k
You called ->import twice. Check RELEASE_TESTING first, then call Test::Requires, which calls ->import for you. PS. I'm cc'ing the bugtracker for visibility, as I'm not the only maintainer of this distribution. On Sat, Apr 20, 2013 at 07:07:05PM +0100, kevin dawson wrote: Show quoted text
> hi ether, > > I am in process of updating my xt/ > > use strict; > use warnings FATAL => 'all'; > > use English qw( -no_match_vars ); > local $OUTPUT_AUTOFLUSH = 1; > > use Test::More; > use Test::Requires { 'Test::Kwalitee' => 1.02 }; > > plan( skip_all => 'Author tests not required for installation' ) unless > $ENV{RELEASE_TESTING}; > > Test::Kwalitee->import(); > > done_testing(); > > __END__ > > I get the following > > kevin@billy:~/GitHub/App-Midgen$ prove -lv xt/kwalitee.t > xt/kwalitee.t .. > 1..13 > ok 1 - extractable > ok 2 - has_readme > ok 3 - has_manifest > ok 4 - has_meta_yml > ok 5 - has_buildtool > ok 6 - has_changelog > ok 7 - no_symlinks > ok 8 - has_tests > ok 9 - proper_libs > ok 10 - no_pod_errors > not ok 11 - use_strict > > # Failed test 'use_strict' > # at > /home/kevin/perl5/perlbrew/perls/perl-5.16.3/lib/site_perl/5.16.3/Test/Kwalitee.pm > line 103. > # Add 'use strict' to all modules.This distribution does not 'use > strict;' in all of its modules. > ok 12 - has_test_pod > ok 13 - has_test_pod_coverage > You tried to plan twice at xt/kwalitee.t line 10. > # Looks like you failed 1 test of 13. > # Looks like your test exited with 255 just after 13. > Dubious, test returned 255 (wstat 65280, 0xff00) > Failed 1/13 subtests > > Test Summary Report > ------------------- > xt/kwalitee.t (Wstat: 65280 Tests: 13 Failed: 1) > Failed test: 11 > Non-zero exit status: 255 > Files=1, Tests=13, 10 wallclock secs ( 0.03 usr 0.01 sys + 1.74 cusr > 0.22 csys = 2.00 CPU) > Result: FAIL > > > is this all my doing ? or is there an issue with using Test-Required > with Test-Kwalitee. > > regards > kevin >
-- The only consistent feature of all of your dissatisfying relationships is you. . . . . . Karen Etheridge, karen@etheridge.ca GCS C+++$ USL+++$ P+++$ w--- M++


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.