Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the CGI-FormBuilder CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 83012
Status: new
Priority: 0/
Queue: CGI-FormBuilder

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: carlosyr [...] gmail.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: Translation Spanish, maybe encoding error.
Date: Mon, 28 Jan 2013 15:06:06 -0430
To: bug-CGI-FormBuilder [...] rt.cpan.org
From: Carlos Ramírez <carlosyr [...] gmail.com>
Hi, I working on Catalyst MVC, I'm using Formbuilder, and I tried to use es_ES translation, but result on error. Looking for resolve the issue, I advice encoding charset of es_ES.pm it's iso-8859-1. The error it's: Caught exception in engine "Wide character in syswrite at /usr/share/perl5/Catalyst/Engine.pm line 675."" When I activate the use of unicode on my app, the error don't appear, but the display charset appear wrong. (question mark symbol on special characters). Inside of file it have "use utf8". With out this, the translation work but the display charset it's wrong. I make a copy of es_ES inside of my app, and change encoding to utf-8 and work ok. I don't know if this it's a bug, but if you are interesting I can send my copy of translation or another information that you need. The unique difference with my working copy it's file encoding and remove the use of utf8 All my app work on utf-8. The relevant section of my environment: Perl 5.10.1 FormBuilder Version: 3.0501 SO: Debian squeeze kernel 2.6.32 Sorry for my English. Best regards Carlos Ramírez.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.