Skip Menu |
 

Preferred bug tracker

Please visit the preferred bug tracker to report your issue.

This queue is for tickets about the CGI CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 79753
Status: rejected
Priority: 0/
Queue: CGI

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: ahmad.zawawi [...] gmail.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: Windows Vista installation failure
From: ahmad.zawawi [...] gmail.com
Download (untitled) / with headers
text/plain 3.6k
cpanm (App::cpanminus) 1.5018 on perl 5.016001 built for MSWin32-x86-multi-thread Work directory is /.cpanm/work/1348114039.1808 You have make C:\strawberry\c\bin\dmake.exe You have LWP 6.04 Falling back to Archive::Tar 1.90 Searching CGI on cpanmetadb ... --> Working on CGI Fetching http://www.cpan.org/authors/id/M/MA/MARKSTOS/CGI.pm-3.60.tar.gz ... OK Unpacking CGI.pm-3.60.tar.gz Entering CGI.pm-3.60 Checking configure dependencies from META.yml Configuring CGI.pm-3.60 ... Running Makefile.PL Checking if your kit is complete... Looks good Writing Makefile for CGI Writing MYMETA.yml and MYMETA.json OK Checking dependencies from MYMETA.json ... Checking if you have ExtUtils::MakeMaker 0 ... Yes (6.63_02) Checking if you have Test::More 0.98 ... Yes (0.98) Checking if you have File::Spec 0.82 ... Yes (3.39_02) Checking if you have FCGI 0.67 ... Yes (0.74) Building and testing CGI.pm-3.60 ... cp lib/CGI/Switch.pm blib\lib\CGI\Switch.pm cp lib/CGI/Cookie.pm blib\lib\CGI\Cookie.pm cp lib/CGI/Pretty.pm blib\lib\CGI\Pretty.pm cp lib/CGI.pm blib\lib\CGI.pm cp lib/CGI/Carp.pm blib\lib\CGI\Carp.pm cp lib/CGI/Apache.pm blib\lib\CGI\Apache.pm cp lib/CGI/Util.pm blib\lib\CGI\Util.pm cp lib/CGI/Push.pm blib\lib\CGI\Push.pm cp lib/CGI/Fast.pm blib\lib\CGI\Fast.pm C:\strawberry\perl\bin\perl.exe "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib\lib', 'blib\arch')" t/*.t t/headers/*.t t/apache.t ............... ok t/autoescape.t ........... ok t/can.t .................. ok t/carp.t ................. ok t/charset.t .............. ok t/checkbox_group.t ....... ok t/cookie.t ............... ok t/delete.t ............... ok t/Dump.t ................. ok t/end_form.t ............. ok t/fast.t ................. ok t/form.t ................. ok t/function.t ............. ok t/headers.t .............. ok t/hidden.t ............... ok t/html.t ................. ok t/http.t ................. ok t/init.t ................. ok t/multipart_init.t ....... ok t/no_tabindex.t .......... ok t/param_fetch.t .......... ok t/popup_menu.t ........... ok t/pretty.t ............... ok t/push.t ................. ok t/query_string.t ......... ok t/request.t .............. ok t/rt-52469.t ............. ok t/save_read_roundtrip.t .. ok t/start_end_asterisk.t ... ok t/start_end_end.t ........ ok t/start_end_start.t ...... ok t/switch.t ............... ok t/tmpdir.t ............... ok t/unescapeHTML.t ......... ok CGI.pm open of tmpfile C:\Windows\TEMP\CGItemp37530/goodbye_world.txt failed: Permission denied # Looks like your test exited with 13 before it could output anything. t/upload.t ............... Dubious, test returned 13 (wstat 3328, 0xd00) No subtests run CGI.pm open of tmpfile C:\Windows\TEMP\CGItemp37610/goodbye_world.txt failed: Permission denied # Looks like your test exited with 13 before it could output anything. t/uploadInfo.t ........... Dubious, test returned 13 (wstat 3328, 0xd00) No subtests run t/url.t .................. ok t/user_agent.t ........... ok t/utf8.t ................. ok t/util-58.t .............. ok t/util.t ................. ok Test Summary Report ------------------- t/tmpdir.t (Wstat: 0 Tests: 9 Failed: 0) TODO passed: 3-9 t/upload.t (Wstat: 3328 Tests: 0 Failed: 0) Non-zero exit status: 13 Parse errors: No plan found in TAP output t/uploadInfo.t (Wstat: 3328 Tests: 0 Failed: 0) Non-zero exit status: 13 Parse errors: No plan found in TAP output Files=41, Tests=689, 8 wallclock secs ( 0.17 usr + 0.06 sys = 0.23 CPU) Result: FAIL Failed 2/41 test programs. 0/689 subtests failed. dmake.exe: Error code 255, while making 'test_dynamic' FAIL ! Installing CGI failed. See \.cpanm\build.log for details.
Subject: Re: [rt.cpan.org #79753] Windows Vista installation failure
Date: Thu, 20 Sep 2012 11:31:19 -0400
To: bug-CGI [...] rt.cpan.org
From: Mark Stosberg <mark [...] summersault.com>
You'll need to submit a patch if you want this to work. I don't have Windows Vista. Mark
Download (untitled) / with headers
text/plain 241b
This issue has been copied to: https://github.com/leejo/CGI.pm/issues/103 please take all future correspondence there. This ticket will remain open but please do not reply here. This ticket will be closed when the github issue is dealt with.
Download (untitled) / with headers
text/plain 390b
I believe this should have been resolved by cb434b3. However if not i suggest building and installing the module with the use of WINDIR, TMP, or TEMP being set to somewhere the tests can write to. Alternatively a patch would be acceptable to use a different temp folder for Windows, but i'm not sure what other dirs there are outside of those already in use by the module? Closing for now.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.