Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Imager-Plot CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 73838
Status: open
Priority: 0/
Queue: Imager-Plot

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: BLILBURNE [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Normal
Broken in: 0.09
Fixed in: (no value)



Subject: Tests fail during build on call to i_color_new
Download (untitled) / with headers
text/plain 420b
When building with Imager-0.87 and Imager::Plot 0.09, make test fails with: Running make test PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-Iblib/lib" "-Iblib/arch" test.pl 1..3 ok 1 Undefined subroutine &Imager::Plot::Axis::i_color_new called at blib/lib/Imager/Plot/Axis.pm line 235, <DATA> line 821. This is the only reference to the function in the file, replacing the call with Imager::Color->new seems to fix the problem.
Subject: Re: [rt.cpan.org #73838] Tests fail during build on call to i_color_new
Date: Tue, 10 Jan 2012 10:15:42 +1100
To: Ben Lilburne via RT <bug-Imager-Plot [...] rt.cpan.org>
From: tonyc [...] cpan.org
Download (untitled) / with headers
text/plain 673b
On Mon, Jan 09, 2012 at 12:24:38AM -0500, Ben Lilburne via RT wrote: Show quoted text
> When building with Imager-0.87 and Imager::Plot 0.09, make test fails > with: > > Running make test > PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-Iblib/lib" "-Iblib/arch" test.pl > 1..3 > ok 1 > Undefined subroutine &Imager::Plot::Axis::i_color_new called at > blib/lib/Imager/Plot/Axis.pm line 235, <DATA> line 821. > > This is the only reference to the function in the file, replacing the call > with Imager::Color->new seems to fix the problem.
Imager-Plot is effectively unmaintained. Arnar gave me co-maint to Imager-Plot when he gave me rights on Imager itself, but I've never done a release. Tony
From: Robert Derr
Download (untitled) / with headers
text/plain 833b
On Mon Jan 09 18:15:53 2012, TONYC wrote: Show quoted text
> On Mon, Jan 09, 2012 at 12:24:38AM -0500, Ben Lilburne via RT wrote:
> > When building with Imager-0.87 and Imager::Plot 0.09, make test fails > > with: > > > > Running make test > > PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-Iblib/lib" "-Iblib/arch" test.pl > > 1..3 > > ok 1 > > Undefined subroutine &Imager::Plot::Axis::i_color_new called at > > blib/lib/Imager/Plot/Axis.pm line 235, <DATA> line 821. > > > > This is the only reference to the function in the file, replacing the > > call > > with Imager::Color->new seems to fix the problem.
> > Imager-Plot is effectively unmaintained. > > Arnar gave me co-maint to Imager-Plot when he gave me rights on Imager > itself, but I've never done a release. > > Tony
Here's a one-liner change that should get Imager-Plot working again. -Rob
Subject: Imager-Plot-0.09.patch
diff -Naur Imager-Plot-0.09/lib/Imager/Plot/Axis.pm Imager-Plot-0.09-fixed/lib/Imager/Plot/Axis.pm --- Imager-Plot-0.09/lib/Imager/Plot/Axis.pm 2002-08-05 10:17:23.000000000 -0400 +++ Imager-Plot-0.09-fixed/lib/Imager/Plot/Axis.pm 2014-07-25 09:27:17.201762412 -0400 @@ -232,7 +232,7 @@ my $self = shift; my %opts = @_; my $xgridc; - my $ygridc = $xgridc = i_color_new(140,140,140,0); + my $ygridc = $xgridc = Imager::Color->new(140,140,140,0); my $img = $opts{Image}; my $ymin = $opts{Yoff} - $self->{Height};


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.