Skip Menu |
 

Preferred bug tracker

Please visit the preferred bug tracker to report your issue.

This queue is for tickets about the devel-nytprof CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 72786
Status: open
Priority: 0/
Queue: devel-nytprof

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: bdfoy [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Unimportant
Broken in: 4.06
Fixed in: (no value)



Subject: Tests can't find _deflate under cpan in Perl 5.14.1
Download (untitled) / with headers
text/plain 3.7k
When I tried to install 4.06 running cpan under 5.14.1 on Mac OS X.7.2, I got odd test failures. Building by hand I had no problem. This isn't a problem for me, but I'll just note that it happened in case someone else has the same problem. $ cpan5.14.1 Devel::NYTProf CPAN: File::HomeDir loaded ok (v0.98) CPAN: Storable loaded ok (v2.27) Going to read '/Users/brian/.cpan/Metadata' Database was generated on Sat, 19 Nov 2011 13:27:17 GMT CPAN: LWP::UserAgent loaded ok (v6.02) CPAN: URI::URL loaded ok (v5.03) CPAN: YAML loaded ok (v0.77) Going to read '/Volumes/Atlas/CPAN/authors/01mailrc.txt.gz' CPAN: Compress::Zlib loaded ok (v2.033) Going to read 127 yaml files from /Users/brian/.cpan/build/ ...........................................................................DONE Restored the state of none (in 1.9073 secs) ............................................................................DONE Going to read '/Volumes/Atlas/CPAN/modules/02packages.details.txt.gz' Database was generated on Mon, 28 Nov 2011 13:29:31 GMT ............... New CPAN.pm version (v1.9800) available. [Currently running version is v1.9600] You might want to try install CPAN reload cpan to both upgrade CPAN.pm and run the new version without leaving the current session. .............................................................DONE Going to read '/Volumes/Atlas/CPAN/modules/03modlist.data.gz' ............................................................................DONE Going to write /Users/brian/.cpan/Metadata Running install for module 'Devel::NYTProf' Running make for T/TI/TIMB/Devel-NYTProf-4.06.tar.gz Has already been unwrapped into directory /Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF CPAN: Parse::CPAN::Meta loaded ok (v1.4401) CPAN: CPAN::Meta loaded ok (v2.110440) CPAN: Module::CoreList loaded ok (v2.49_01) Has already been made Running make test cp blib/arch/auto/Devel/NYTProf/NYTProf.bundle blib/lib/Devel/auto/Devel/NYTProf/NYTProf.bundle PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/local/perls/perl-5.14.1/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t t/00-load.t ............ 1/2 # Failed test 'use Devel::NYTProf::Core;' # at t/00-load.t line 5. # Tried to use 'Devel::NYTProf::Core'. # Error: Can't load '/Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF/blib/lib/Devel/auto/Devel/NYTProf/NYTProf.bundle' for module Devel::NYTProf: dlopen(/Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF/blib/lib/Devel/auto/Devel/NYTProf/NYTProf.bundle, 2): Symbol not found: _deflate # Referenced from: /Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF/blib/lib/Devel/auto/Devel/NYTProf/NYTProf.bundle # Expected in: dynamic lookup # at /Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06-TKXkNF/blib/lib/Devel/NYTProf/Core.pm line 19 # Compilation failed in require at (eval 4) line 2. # BEGIN failed--compilation aborted at (eval 4) line 2. # Testing Devel::NYTProf 4.06 started at Mon Nov 28 15:01:37 2011 # Failed test 'use Devel::NYTProf::Constants;' # at t/00-load.t line 11. # Tried to use 'Devel::NYTProf::Constants'. # Error: Attempt to reload Devel/NYTProf/Core.pm aborted. # Compilation failed in require at /Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF/blib/lib/Devel/NYTProf/Constants.pm line 5. # BEGIN failed--compilation aborted at /Users/brian/.cpan/build/Devel-NYTProf-4.06- TKXkNF/blib/lib/Devel/NYTProf/Constants.pm line 5. # Compilation failed in require at (eval 5) line 2. # BEGIN failed--compilation aborted at (eval 5) line 2. Undefined subroutine &main::NYTP_DEFAULT_COMPRESSION called at t/00-load.t line 15. # Looks like you failed 2 tests of 2. # Looks like your test exited with 255 just after 2. t/00-load.t ............ Dubious, test returned 255 (wstat 65280, 0xff00)
I'm sorry for the long delay in replying. Is this still a problem?
Download (untitled) / with headers
text/plain 286b
On Mon Jan 02 15:58:59 2012, TIMB wrote: Show quoted text
> I'm sorry for the long delay in replying. Is this still a problem?
With Perl 5.14.2 and Devel::NYTProf 4.06, it's still a problem. I think this is an odd interaction with CPAN.pm. I don't see the problem when I compile by hand or use cpanp.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.