Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Net-SMTP-TLS CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 63538
Status: open
Priority: 0/
Queue: Net-SMTP-TLS

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: pae9 [...] star.le.ac.uk
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: Error attaching multiple files with Net::SMTP::TLS
Date: Thu, 02 Dec 2010 11:39:26 +0000
To: bug-Net-SMTP-TLS [...] rt.cpan.org
From: Phil Evans <pae9 [...] star.le.ac.uk>
Download (untitled) / with headers
text/plain 940b
Hi, When I try to send an e-mail with multiple attachments through Net::SMTP::TLS, the attachments get corrupted. The error can be resolved by adding a single line to TLS.pm (by analogy with NET::SMTP) -- the error is in the "datasend" subroutine. Just after line 369 ($len -= $w;) add a new line: $offset += $w; And the problem is solved. N.B. I cannot gaurantee that this corruption always occurs, or is always solved by this fix. I am generating my email using MIME::Lite, and the as_string function, and then passing the output from as_string to Mail::SMTP::Datasend. Phil Evans -- ------------------------- Phil Evans, Swift Development Scientist X-ray and Observational Astronomy Group, University of Leicester Tel: (0116) 252 5059 pae9@star.le.ac.uk http://www.star.le.ac.uk/~pae9 http://www.swift.ac.uk Follow me as a Swift scientist on Twitter: http://www.twitter.com/Swift_Phil http://www.star.le.ac.uk/~pae9/twitter
Download (untitled) / with headers
text/plain 765b
Yes, this workaround fix the bug. Please update this packages. thx Am Do 02. Dez 2010, 06:39:41, pae9@star.le.ac.uk schrieb: Show quoted text
> Hi, > > When I try to send an e-mail with multiple attachments through > Net::SMTP::TLS, the attachments get corrupted. > > The error can be resolved by adding a single line to TLS.pm (by analogy > with NET::SMTP) -- the error is in the "datasend" subroutine. > > Just after line 369 ($len -= $w;) add a new line: > > $offset += $w; > > > And the problem is solved. > > N.B. I cannot gaurantee that this corruption always occurs, or is always > solved by this fix. I am generating my email using MIME::Lite, and the > as_string function, and then passing the output from as_string to > Mail::SMTP::Datasend. > > Phil Evans >
Subject: Re: [rt.cpan.org #63538] Error attaching multiple files with Net::SMTP::TLS
Date: Fri, 07 Jan 2011 09:14:24 +0000
To: bug-Net-SMTP-TLS [...] rt.cpan.org
From: Phil Evans <pae9 [...] star.le.ac.uk>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.4k
Not sure if this "please update" was aimed at me: I have no ownership of, or involvement in, the packages so am not in a position to update them myself. Phil On 06/01/11 23:38, https://me.yahoo.com/a/Q9H15looh9TPHroPGifYxHw5d.E-#41572 via RT wrote: Show quoted text
> <URL: https://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=63538> > > > Yes, this workaround fix the bug. Please update this packages. > thx > > Am Do 02. Dez 2010, 06:39:41, pae9@star.le.ac.uk schrieb:
>> Hi, >> >> When I try to send an e-mail with multiple attachments through >> Net::SMTP::TLS, the attachments get corrupted. >> >> The error can be resolved by adding a single line to TLS.pm (by analogy >> with NET::SMTP) -- the error is in the "datasend" subroutine. >> >> Just after line 369 ($len -= $w;) add a new line: >> >> $offset += $w; >> >> >> And the problem is solved. >> >> N.B. I cannot gaurantee that this corruption always occurs, or is always >> solved by this fix. I am generating my email using MIME::Lite, and the >> as_string function, and then passing the output from as_string to >> Mail::SMTP::Datasend. >> >> Phil Evans >>
> > >
-- ------------------------- Phil Evans, Swift Development Scientist X-ray and Observational Astronomy Group, University of Leicester Tel: (0116) 252 5059 pae9@star.le.ac.uk http://www.star.le.ac.uk/~pae9 http://www.swift.ac.uk Follow me as a Swift scientist on Twitter: http://www.twitter.com/Swift_Phil http://www.star.le.ac.uk/~pae9/twitter
From: bitcard [...] oliver.seeliger.name
Download (untitled) / with headers
text/plain 211b
Could someone please update this module? Everytime I set up a new server and install this package I ran into the same issue ... that's really annoying ;-) So please update it. Thank you very much. Cheers, Olli


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.