Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the CPANPLUS CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 6022
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: CPANPLUS

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: brian [...] alternation.net
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Normal
Broken in: 0.049
Fixed in: (no value)



Subject: cpansmoke wrongly reports missing prerequisites in Makefile.pl
Download (untitled) / with headers
text/plain 299b
I use cpansmoke to do automated testing, and on occasion it will send FAIL reports because of missing prerequisites in Makefile.pl. However, most of these appear to be false. For example: http://www.nntp.perl.org/group/perl.cpan.testers/132529 is a reply to one of the reports my system generated.
Download (untitled) / with headers
text/plain 551b
[guest - Thu Apr 15 07:50:32 2004]: Show quoted text
> I use cpansmoke to do automated testing, and on occasion it will send > FAIL reports because of missing prerequisites in Makefile.pl. However, > most of these appear to be false. For example: > > http://www.nntp.perl.org/group/perl.cpan.testers/132529 > > is a reply to one of the reports my system generated.
this seems to be an issue that is only coming out of the 0.048 version of CPAPNLUS. Can you try the 0.049 version (the most recent at the time of writing) and see if this solves the problem? Thanks
Download (untitled) / with headers
text/plain 615b
[KANE - Tue Jun 29 08:53:52 2004]: Show quoted text
> this seems to be an issue that is only coming out of the 0.048 version > of CPAPNLUS. > Can you try the 0.049 version (the most recent at the time of writing) > and see if this solves the problem?
I've upgraded to v 0.049 and haven't had any issues since, however, I noticed a journal entry [1] which describes the same problem. The report [2] comes from a cpansmoker running CPANPLUS 0.049 (on a solaris machine). So, i think the problem still persists in 0.049. -Brian [1] http://use.perl.org/~cog/journal/19743 [2] http://www.nntp.perl.org/group/perl.cpan.testers/147125
From: "Jos I. Boumans" <kane [...] dwim.org>
Subject: Re: [cpan #6022] cpansmoke wrongly reports missing prerequisites in Makefile.pl
Date: Thu, 8 Jul 2004 13:37:49 +0200
To: bug-CPANPLUS [...] rt.cpan.org
RT-Send-Cc:
Download (untitled) / with headers
text/plain 966b
On Jul 8, 2004, at 1:31 PM, Guest via RT wrote: Show quoted text
>> this seems to be an issue that is only coming out of the 0.048 version >> of CPAPNLUS. >> Can you try the 0.049 version (the most recent at the time of writing) >> and see if this solves the problem?
> > I've upgraded to v 0.049 and haven't had any issues since, however, I > noticed a journal entry [1] which describes the same problem. The > report > [2] comes from a cpansmoker running CPANPLUS 0.049 (on a solaris > machine). > > So, i think the problem still persists in 0.049.
Thanks for the report... we're close to getting a working 0.050 out the door, and it's been near impossible to track this issue down, since no one has been able to reproduce it. I think we'll have to live with it for now, focussing on 0.050 to solve the issue (which it most likely will, since it's a ground up rewrite). -- Jos Boumans How do I prove I am not crazy to people who are? CPANPLUS http://cpanplus.sf.net


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.