Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Perl-Dist-Strawberry CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 57930
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Perl-Dist-Strawberry

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: kmx [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Critical
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: 5.12.1.0.beta_1 - missing dmake
Hi Curtis,

I have installed 5.12.1.0.beta_1 / 32bit via MSI and for some reason I have no dmake.exe in <strawberry_inst_dir>\c\bin

This is definitelly a BLOCKER!

--
kmx
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.2k
On Fri May 28 03:15:54 2010, KMX wrote: Show quoted text
> Hi Curtis, > > I have installed 5.12.1.0.beta_1 / 32bit via MSI and for some reason I > have no > dmake.exe in <strawberry_inst_dir>\c\bin > > This is definitelly a BLOCKER!
You are correct. But it's one we can fix within the next week or two, because it turns out the .zip's DO have the files, and we can tell people to get the file from them, and/or provide small .zip's with only the missing files, until Beta 2 comes out. This kind of bug is why I'm aggressive on releasing betas and release candidates before ever doing a release build. As it turns out, dmake.wxs ends up being empty. Might be a side effect of how I fixed not having the _INFO_ file. That fix apparently got a little bit rushed... because I fixed one bug and caused an even worse one! (Maybe I should have waited until after Beta 1 before doing that one, like I was thinking in the first place.) mingw_make.wxs had the same problem, and gmake.exe would therefore also be missing. Checked against the build files from 5.12.0.1/64-bit (closest to hand), but I'd be surprised not to see the same problems in 32-bit, given what you're telling me. So the problem should only be in the 5.12.0.1 builds... but will check 5.10.1.3, as well, to see if it has the same problem.
Download (untitled) / with headers
text/plain 331b
The problem was in the 5.10.1.3 Beta 1 build as well. I'm going to deal with this this in two steps: 1) Make sure the problem is caught before linking the installer if it would happen again. r12385 adds this check - it was a simple one, I'm surprised I didn't think of it earlier. 2) THEN investigate and fix the actual problem.
Download (untitled) / with headers
text/plain 433b
On Sun May 30 15:26:28 2010, CSJEWELL wrote: Show quoted text
> The problem was in the 5.10.1.3 Beta 1 build as well. > > I'm going to deal with this this in two steps: > > 1) Make sure the problem is caught before linking the installer if it > would happen again. r12385 adds this check - it was a simple one, I'm > surprised I didn't think of it earlier. > > 2) THEN investigate and fix the actual problem.
Found the problem... r12395 fixes it.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.