Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the AxKit CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 558
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: AxKit

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: tobi [...] tobipage.de
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Normal
Broken in: 1.5
Fixed in: (no value)



Subject: Provider.pm stops working when calling xs_get_styles_fh()
This problem seems to exist for a long time and it must occur very seldomly because after 2 months I only found one user that has it, too. (http://archive.davin.ottawa.on.ca/axdtk/2001-08/msg00039.phtml) If I open a xml/xsp page the last entry in apache error log is ALWAYS "calling xs_get_styles_fh()" which seems to be a function of libxml2 called in Provider.pm. The browser returns that the document has no content and no more error messages appear anywhere. I added log commands to Provider.pm so I am absolutly sure it is this line: $bits = xs_get_styles_fh($self->apache_request, $fh); This is an example content of the params: $self->apache_request == "Apache=SCALAR(0x835a5ac)"; ${$self->apache_request} == "138520916"; $fh == "GLOB(0x83e38a4)"; *{$fh} == "*Apache::_GEN_0"; join(" ",<$fh>) == '<?xml version="1.0"?><xsp:page ...>...</xsp:page>'; The xml/xsl pages I use work with XML::Lib... if I process them in an own perl script. I use newest stable releases of libxml2/libxslt/perl modules and also tried old ones. My distribution is redhat 7.2 + updates.
Not reported in 1.6, so assuming this is fixed now. Resolving.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.