Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Module-Build CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 47254
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Module-Build

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: xdaveg [...] gmail.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Unimportant
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)

Attachments
Module-Build-include-configure_requires-in-prereq-data.patch



Subject: Add configure_requires to prereq_report
Date: Mon, 22 Jun 2009 22:23:54 -0400
To: bug-Module-Build [...] rt.cpan.org
From: David Golden <xdaveg [...] gmail.com>
Download (untitled) / with headers
text/plain 3.1k
Show quoted text
---------- Forwarded message ---------- From: Curtis Jewell <lists.perl.module-build@csjewell.fastmail.us> Date: Thu, Jun 18, 2009 at 3:44 PM Subject: Weird thing I just noticed... (output in message, patch attached) To: module-build@perl.org Shouldn't the prereq_report action report on configure_requires if it exists? (And is there a reason why configure_requires is not in prereq_action_types?) Here's output from M::B 0.33 and one of my own modules that shows the issue: C:\Documents and Settings\Curtis\Desktop\Blueberry Perl\Work\Module-Build-Functions>type META.yml --- name: Module-Build-Functions version: 0.001_010 author:  - 'Curtis Jewell <csjewell@cpan.org>' abstract: Module::Install style syntax for Module::Build license: perl resources:  license: http://dev.perl.org/licenses/ configure_requires:  Module::Build: 0.31 requires:  File::Slurp: 0  perl: 5.005 build_requires:  Capture::Tiny: 0.06  Module::Build: 0.31  Test::Compile: 0  Test::More: 0 provides:  Module::Build::Functions:    file: lib/Module/Build/Functions.pm    version: 0.001_010 generated_by: Module::Build version 0.33 meta-spec:  url: http://module-build.sourceforge.net/META-spec-v1.4.html  version: 1.4 C:\Documents and Settings\Curtis\Desktop\Blueberry Perl\Work\Module-Build-Functions>Build prereq_report build_requires:    Module             Need    Have    ----------------+--------+----------    Capture::Tiny      0.06     0.06    Module::Build      0.31     0.33    Test::Compile      0        0.08    Test::More         0        0.86 requires:    Module           Need     Have    --------------+---------+----------    File::Slurp      0         9999.13    perl             5.005     5.10.0 After the patch applied to a checkout of r12858: C:\Documents and Settings\Curtis\Desktop\Blueberry Perl\Work\Module-Build>Build test t\PL_files.t .......... 1/6 #   Failed test 'PL_files not installed from bin' #   at t\PL_files.t line 48. # Looks like you failed 1 test of 6. t\PL_files.t .......... Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) Failed 1/6 subtests t\add_property.t ...... ok t\basic.t ............. ok ... (This test was failing before the patch - all other tests pass.) ... (remaking the Build.PL) C:\Documents and Settings\Curtis\Desktop\Blueberry Perl\Work\Module-Build-Functions>Build prereq_report build_requires:    Module             Need    Have    ----------------+--------+----------    Capture::Tiny      0.06     0.06    Module::Build      0.31     0.3303    Test::Compile      0        0.08    Test::More         0        0.86 requires:    Module           Need     Have    --------------+---------+----------    File::Slurp      0         9999.13    perl             5.005     5.10.0 configure_requires:    Module             Need    Have    ----------------+--------+----------    Module::Build      0.31     0.3303 -- Curtis Jewell swordsman@csjewell.fastmail.us %DCL-E-MEM-BAD, bad memory -VMS-F-PDGERS, pudding between the ears [I use PC-Alpine, which deliberately does not display colors and pictures in HTML mail]

Message body is not shown because sender requested not to inline it.

applied patch in repo trunk


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.