Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Test-WWW-Selenium CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 45247
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Test-WWW-Selenium

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: sjn [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Important
Broken in: 1.17
Fixed in: (no value)



Subject: open_ok returns "ok" after failing to connect to server
Download (untitled) / with headers
text/plain 487b
I have the following code: #!/usr/bin/perl use Test::More tests => 1; use Test::WWW::Selenium; my $sel = Test::WWW::Selenium->new( host => "localhost", port => 4444, browser => "*firefox", browser_url => "http://localhost:8080/", # nothing runs here default_names => 1, ); $sel->open_ok("http://localhost:8080/"); # fail, but reported as success __END__ This is obviously wrong. It should return a fail, if the browser can't connect to the server at all. :-(
Subject: Re: [rt.cpan.org #45247] open_ok returns "ok" after failing to connect to server
Date: Sat, 25 Apr 2009 23:12:40 -0700
To: bug-Test-WWW-Selenium [...] rt.cpan.org
From: Luke Closs <lukecloss [...] gmail.com>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.2k
Hello, thank you for the bug report. The code is up here: http://github.com/lukec/cpan-selenium-rc-perl/tree/master If you have any failing tests and/or patches, please fork the code and send me a pull request. Otherwise I'll get to this in due time. Cheers, Luke On Thu, Apr 23, 2009 at 6:49 AM, Salve J. Nilsen via RT < bug-Test-WWW-Selenium@rt.cpan.org> wrote: Show quoted text
> Thu Apr 23 09:48:59 2009: Request 45247 was acted upon. > Transaction: Ticket created by sjn > Queue: Test-WWW-Selenium > Subject: open_ok returns "ok" after failing to connect to server > Broken in: 1.17 > Severity: Important > Owner: Nobody > Requestors: sjn@cpan.org > Status: new > Ticket <URL: https://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=45247 > > > > I have the following code: > > > #!/usr/bin/perl > > use Test::More tests => 1; > use Test::WWW::Selenium; > > my $sel = Test::WWW::Selenium->new( > host => "localhost", > port => 4444, > browser => "*firefox", > browser_url => "http://localhost:8080/", # nothing runs here > default_names => 1, > ); > > $sel->open_ok("http://localhost:8080/"); # fail, but reported as success > > __END__ > > This is obviously wrong. It should return a fail, if the browser can't > connect to the server at all. :-( > >
Download (untitled) / with headers
text/plain 206b
This is weird behaviour, but it seems to be a bug in the upstream selenium-rc java server, which returns OK for this situation. I'm closing this ticket as there is nothing to change in Test::WWW::Selenium.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.