Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Net-AOLIM CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 4435
Status: new
Priority: 0/
Queue: Net-AOLIM

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: rmhansense [...] sensiblesolutions.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Critical
Broken in: 1.5
Fixed in: (no value)



Subject: No signon initialized
Download (untitled) / with headers
text/plain 2.7k
Using NET-AOLIM, version 1.5. aim_agent=1.4 This is perl, v5.8.0 built for MSWin32-x86-multi-thread(with 1 registered patch, see perl -V for more detail) Copyright 1987-2002, Larry Wall Binary build 806 provided by ActiveState Corp. http://www.ActiveState.com Built 00:45:44 Mar 31 2003 Running example.pl on WIN98E and WIN98ME, same results. Same results if AOL is off or already on. Same results if IM is off or already on. (Think normal mode would be with both already off). Error number was: 6 at Q:\Masters\Perl\Modules\Net\AOL\Net-AOLIM\example.pl line 49, <> line 2. I have tried setting login timeout at 2, 30, 150, and 0. Message comes back immediately, independent of timeout value. To isolate the cause, I inserted a Print Line number in between commands and isolated error at line 47 where it appears that signon has not been initialized. I have tried over 5 known good names/passwords, and a bunch of bad test name/passwords, same results. I have changed allow_srv_settings from 0 to 1 and back to 0 again, same results. Subroutines callback and callbacksi are never executed. AOLIM is called before example steps through its commands. sub new was called AOLIM line 251 did not execute. Make a new instance of instmsg was called. sub signon was called sub read_sflap_packet did run. sub send_sflap_packet did run, two times. sub svr_socket did not run. I had inserted a Line Print at the beginning of every subroutine. Line numbers will be higher than original due to inserted lines, but topic should help to identify areas that did run. What might be most important is what did not run? Here is a capture of the example.pl execution after entering valid name and password. ============================================== End of new instmsg happened, Line 291 line 38 AOLIM:$Version 1.4$ line 40 sub add_buddies was called, Line 931 Use of uninitialized value in array dereference at :/Perl/site/lib/Net/AOLIM.pm line 952, <> line 2. sub norm_uname was called, Line 726 line 42 sub ui_add_fh was called, Line 2143 line 44 line 46 Sub signon was called, Line 334 sub read_sflap_packet was called, Line 453 sub send_sflap_packet was called, Line 549 sub send_sflap_packet if already formatted was called, Line 572 sub send_sflap_packet success was called, Line 608 sub toc_format_login_msg was called, Line 817 sub send_sflap_packet was called, Line 549 sub send_sflap_packet 2nd unless was called, Line 580 sub send_sflap_packet success was called, Line 608 Error number was: 6 at Q:\Masters\Perl\Modules\Net\AOL\Net-AOLIM\example .pl line 49, <> line 2. Press any key to continue ================================================== I am inclined to think that this will turn out to be some problem with port ID or socket issues. I am new to perl, and do not know how else to assist.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.