Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Test-Harness CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 4411
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Test-Harness

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: david [...] kineticode.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Date: Mon, 17 Nov 2003 14:38:21 -0500
Subject: Tests hangs
From: David Wheeler <david [...] kineticode.com>
To: bug-test-harness [...] rt.cpan.org
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.4k
Hi, I noticed yesterday that running tests hangs. It loads up the first script and gets ready to output it, but then does nothing: % ./Build test t/01basic.... Nothing ever prints out; I have to kill it. The same thing happens when I try using prove: % prove t/01basic.t t/01basic.... It does not happen, however, when I use Makefile.PL instead of Module::Build: % make test t/01basic....ok All tests successful. Files=1, Tests=29, 0 wallclock secs ( 0.10 cusr + 0.06 csys = 0.16 CPU) Nor does it happen when I use my old "harness" alias: % alias harness="PERL_DL_NONLAZY=1 perl \"-MExtUtils::Command::MM\" \"-e\" \"test_harness(0, 'lib', 'blib/lib', 'blib/arch')\"" % harness t/01basic.t t/01basic....ok All tests successful. Files=1, Tests=29, 0 wallclock secs ( 0.10 cusr + 0.06 csys = 0.16 CPU) I'm not sure what the deal is, but here are the vitals: mercury% perl -v This is perl, v5.8.2 built for darwin Copyright 1987-2003, Larry Wall Perl may be copied only under the terms of either the Artistic License or the GNU General Public License, which may be found in the Perl 5 source kit. Complete documentation for Perl, including FAQ lists, should be found on this system using `man perl' or `perldoc perl'. If you have access to the Internet, point your browser at http://www.perl.com/, the Perl Home Page. mercury% pv Test::Harness 2.30 mercury% pv ExtUtils::MakeMaker 6.21 mercury% pv Module::Build 0.20_02 Thanks, David
From: djerius [...] cpan
Download (untitled) / with headers
text/plain 495b
I just filed a ticket w/ Module::Build (#4412) which has some more information on this, as well as a workaround. [david@kineticode.com - Mon Nov 17 14:38:28 2003]: Show quoted text
> Hi, > > I noticed yesterday that running tests hangs. It loads up the first > script and gets ready to output it, but then does nothing: > > % ./Build test > t/01basic.... > > Nothing ever prints out; I have to kill it. The same thing happens > when > I try using prove: > > % prove t/01basic.t > t/01basic....


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.