Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Lucene CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 35519
Status: open
Priority: 0/
Queue: Lucene

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: vfelix [...] som.umaryland.edu
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: Problem on x86_64
Date: Tue, 29 Apr 2008 13:28:43 -0400
To: <bug-Lucene [...] rt.cpan.org>
From: "Felix, Victor" <vfelix [...] som.umaryland.edu>
Download (untitled) / with headers
text/plain 411b
Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64-architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, and that the lib64 directory is not one of the directories searched for the clucene config file. Once I made the adjustment, the installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect whether we are on x86_64 and add the appropriate directories dynamically... -Victor
Subject: CPAN Lucene -- Problem on x86_64
From: tbusch [...] cpan.org
Download (untitled) / with headers
text/plain 716b
Dear Victor, if you add the following line to Makefile.PL, can you confirm that it works: "linux_x86_64" => ["/usr/include", "/usr/lib64"], If yes, I will add this to the next release. Thomas. On Tue Apr 29 13:29:09 2008, vfelix@som.umaryland.edu wrote: Show quoted text
> Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64- > architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, > and that the lib64 directory is not one of the directories searched > for the clucene config file. Once I made the adjustment, the > installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect > whether we are on x86_64 and add the appropriate directories > dynamically... > > -Victor
Subject: RE: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64
Date: Tue, 27 May 2008 14:11:37 -0400
To: <bug-Lucene [...] rt.cpan.org>
From: "Felix, Victor" <vfelix [...] som.umaryland.edu>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.2k
Yes, that's what I did to get it to work, however there were also problems with the -clucene flag on certain platforms like centos. Sorry, I don't have any more information at the moment about it, but I'll send it along if I get more information... -Victor Show quoted text
-----Original Message----- From: Thomas Busch via RT [mailto:bug-Lucene@rt.cpan.org] Sent: Tuesday, May 27, 2008 12:53 PM To: Felix, Victor Subject: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64 <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > Dear Victor, if you add the following line to Makefile.PL, can you confirm that it works: "linux_x86_64" => ["/usr/include", "/usr/lib64"], If yes, I will add this to the next release. Thomas. On Tue Apr 29 13:29:09 2008, vfelix@som.umaryland.edu wrote:
> Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64- > architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, > and that the lib64 directory is not one of the directories searched > for the clucene config file. Once I made the adjustment, the > installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect > whether we are on x86_64 and add the appropriate directories > dynamically... > > -Victor
Subject: RE: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64
Date: Tue, 27 May 2008 20:24:45 +0200
To: bug-Lucene [...] rt.cpan.org
From: Thomas Busch <tbusch [...] cpan.org>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.6k
ok. I will add this line for now. If you have more info about CentOS please let me know. It should be the same problem though as CentOS is just unbranded RedHat Enterprise. Thomas. Quoting "Felix, Victor via RT" <bug-Lucene@rt.cpan.org>: Show quoted text
> > Queue: Lucene > Ticket <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > > > Yes, that's what I did to get it to work, however there were also > problems with the -clucene flag on certain platforms like centos. > Sorry, I don't have any more information at the moment about it, but > I'll send it along if I get more information... > > -Victor > > -----Original Message----- > From: Thomas Busch via RT [mailto:bug-Lucene@rt.cpan.org] > Sent: Tuesday, May 27, 2008 12:53 PM > To: Felix, Victor > Subject: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64 > > > <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > > > Dear Victor, > > if you add the following line to Makefile.PL, can you confirm > that it works: > > "linux_x86_64" => ["/usr/include", "/usr/lib64"], > > If yes, I will add this to the next release. > > Thomas. > > On Tue Apr 29 13:29:09 2008, vfelix@som.umaryland.edu wrote:
>> Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64- >> architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, >> and that the lib64 directory is not one of the directories searched >> for the clucene config file. Once I made the adjustment, the >> installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect >> whether we are on x86_64 and add the appropriate directories >> dynamically... >> >> -Victor
> > > > >
Subject: RE: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64
Date: Tue, 27 May 2008 20:47:34 +0200
To: bug-Lucene [...] rt.cpan.org
From: Thomas Busch <tbusch [...] cpan.org>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.8k
one question though, what is the value of $^0 on your x86_64 system ? Thomas. Show quoted text
> > Queue: Lucene > Ticket <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > > > ok. I will add this line for now. If you have more info > about CentOS please let me know. It should be the same > problem though as CentOS is just unbranded RedHat > Enterprise. > > Thomas. > > Quoting "Felix, Victor via RT" <bug-Lucene@rt.cpan.org>:
>> >> Queue: Lucene >> Ticket <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > >> >> Yes, that's what I did to get it to work, however there were also >> problems with the -clucene flag on certain platforms like centos. >> Sorry, I don't have any more information at the moment about it, but >> I'll send it along if I get more information... >> >> -Victor >> >> -----Original Message----- >> From: Thomas Busch via RT [mailto:bug-Lucene@rt.cpan.org] >> Sent: Tuesday, May 27, 2008 12:53 PM >> To: Felix, Victor >> Subject: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64 >> >> >> <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > >> >> Dear Victor, >> >> if you add the following line to Makefile.PL, can you confirm >> that it works: >> >> "linux_x86_64" => ["/usr/include", "/usr/lib64"], >> >> If yes, I will add this to the next release. >> >> Thomas. >> >> On Tue Apr 29 13:29:09 2008, vfelix@som.umaryland.edu wrote:
>>> Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64- >>> architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, >>> and that the lib64 directory is not one of the directories searched >>> for the clucene config file. Once I made the adjustment, the >>> installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect >>> whether we are on x86_64 and add the appropriate directories >>> dynamically... >>> >>> -Victor
>> >> >> >> >>
> > > > >
Subject: RE: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64
Date: Tue, 27 May 2008 17:16:07 -0400
To: <bug-Lucene [...] rt.cpan.org>
From: "Felix, Victor" <vfelix [...] som.umaryland.edu>
Download (untitled) / with headers
text/plain 2.6k
Thomas, I suspect you meant with a captital o: perl -e 'print "$^O\n";' linux But here it is with a zero: perl -e 'print "$^0\n";' STDOUT_TOP0 Also, we've been seing segfaults in certain situations when we try to retrieve result sets greater than 100 in size. Any idea what that might be about? We've been able to code around it by creating new analyzers, sorters, etc, each time, but it's not very elegant... I can try to create a test case for you if you think it would be helpful... -Victor Show quoted text
-----Original Message----- From: tbusch@cpan.org via RT [mailto:bug-Lucene@rt.cpan.org] Sent: Tuesday, May 27, 2008 2:48 PM To: Felix, Victor Subject: RE: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64 <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > one question though, what is the value of $^0 on your x86_64 system ? Thomas.
> > Queue: Lucene > Ticket <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > > > ok. I will add this line for now. If you have more info > about CentOS please let me know. It should be the same > problem though as CentOS is just unbranded RedHat > Enterprise. > > Thomas. > > Quoting "Felix, Victor via RT" <bug-Lucene@rt.cpan.org>:
>> >> Queue: Lucene >> Ticket <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > >> >> Yes, that's what I did to get it to work, however there were also >> problems with the -clucene flag on certain platforms like centos. >> Sorry, I don't have any more information at the moment about it, but >> I'll send it along if I get more information... >> >> -Victor >> >> -----Original Message----- >> From: Thomas Busch via RT [mailto:bug-Lucene@rt.cpan.org] >> Sent: Tuesday, May 27, 2008 12:53 PM >> To: Felix, Victor >> Subject: [rt.cpan.org #35519] CPAN Lucene -- Problem on x86_64 >> >> >> <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=35519 > >> >> Dear Victor, >> >> if you add the following line to Makefile.PL, can you confirm >> that it works: >> >> "linux_x86_64" => ["/usr/include", "/usr/lib64"], >> >> If yes, I will add this to the next release. >> >> Thomas. >> >> On Tue Apr 29 13:29:09 2008, vfelix@som.umaryland.edu wrote:
>>> Had a difficult time installing this on Red Hat Enterprise 5 on a 64- >>> architecture (x86_64). I think the problem is in the Makefile.PL, >>> and that the lib64 directory is not one of the directories searched >>> for the clucene config file. Once I made the adjustment, the >>> installer worked fine. Perhaps the Makefile.PL should detect >>> whether we are on x86_64 and add the appropriate directories >>> dynamically... >>> >>> -Victor
>> >> >> >> >>
> > > > >


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.