Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Devel-ebug-HTTP CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 31960
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: Devel-ebug-HTTP

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: gothicx [...] sapo.pt
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: It fails in ebug_http.t with 100.00%
Date: Fri, 28 Dec 2007 13:33:39 +0000
To: bug-Devel-ebug-HTTP [...] rt.cpan.org
From: Marco Rodrigues <gothicx [...] sapo.pt>
Version 0.31 Perl: 5.8.8 Kernel: 2.6.22-14-generic #1 SMP Tue Dec 18 08:02:57 UTC 2007 i686 GNU/Linux Distro: Ubuntu Gutsy 7.10 *** Checking for Perl dependencies... [Core Features] - Catalyst ...loaded. (5.7011 >= 5.64) - Test::WWW::Mechanize::Catalyst ...loaded. (0.41) - Catalyst::Plugin::Static::Simple ...loaded. (0.20) - Catalyst::View::TT ...loaded. (0.25) - Devel::ebug ...loaded. (0.48 >= 0.45) - HTML::Prototype ...loaded. (1.48) - Path::Class ...loaded. (0.16) - PPI ...loaded. (1.201 >= 1.110) - PPI::HTML ...loaded. (1.07) - Test::Expect ...loaded. (0.30) *** Module::AutoInstall configuration finished. Checking if your kit is complete... Looks good Writing Makefile for Devel::ebug::HTTP /usr/bin/make -C . OPTIMIZE="-g -Wall -O2" all make[1]: Entering directory `/tmp/buildd/ebug-http-0.31' cp lib/Devel/ebug/HTTP/View/TT.pm blib/lib/Devel/ebug/HTTP/View/TT.pm cp lib/Devel/ebug/HTTP.pm blib/lib/Devel/ebug/HTTP.pm cp ebug_http blib/script/ebug_http /usr/bin/perl "-Iinc" "-MExtUtils::MY" -e "MY->fixin(shift)" blib/script/ebug_http Manifying blib/man1/ebug_http.1p Manifying blib/man3/Devel::ebug::HTTP.3pm make[1]: Leaving directory `/tmp/buildd/ebug-http-0.31' touch debian/stamp-makefile-build /usr/bin/make -C . OPTIMIZE="-g -Wall -O2" test make[1]: Entering directory `/tmp/buildd/ebug-http-0.31' PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'inc', 'blib/lib', 'blib/arch')" t/ebug_http.t t/ebug_http....dubious Test returned status 1 (wstat 256, 0x100) after all the subtests completed successfully Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed ------------------------------------------------------------------------------- t/ebug_http.t 1 256 24 0 0.00% ?? Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 0/24 subtests failed, 100.00% okay. make[1]: *** [test_dynamic] Error 1 It fails with 100.00% okay ?! :-( -- Marco Rodrigues http://Marco.Tondela.org
From: peter [...] makholm.net
Download (untitled) / with headers
text/plain 926b
On Fri Dec 28 08:34:13 2007, gothicx@sapo.pt wrote: Show quoted text
> make[1]: Entering directory `/tmp/buildd/ebug-http-0.31' > PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" > "test_harness(0, > 'inc', 'blib/lib', 'blib/arch')" t/ebug_http.t > t/ebug_http....dubious > Test returned status 1 (wstat 256, 0x100) > after all the subtests completed successfully > Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed >
------------------------------------------------------------------------------- Show quoted text
> t/ebug_http.t 1 256 24 0 0.00% ?? > Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 0/24 subtests failed, 100.00% > okay. > make[1]: *** [test_dynamic] Error 1 > > It fails with 100.00% okay ?! :-( >
It looks like something is changing $? after Test::Builder->_ending has run. I think it is Proc::Background->DESTROY() that calls waitpid which changes $? It doesn't seem to happen all the times.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.