Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the POE CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 25976
Status: rejected
Priority: 0/
Queue: POE

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: jan [...] smets.cx
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: POE::Comonent::Server::TCP
Date: Fri, 30 Mar 2007 14:14:41 +0200
To: rcaputo [...] pobox.com, rcaputo [...] cpan.org
From: Smets Jan <jan [...] smets.cx>
Download (untitled) / with headers
text/plain 714b
Hi there. I'm trying to use watermarks with POE::Component::Server::TCP , it's not documented but I found the implementation in TCP.pm. It accepts my HighMark, etc settings, but when a clients connect he gets directly disconnected. I've set DEBUG on, but nothing abnormal shows up. # $Id: TCP.pm 2106 2006-09-05 14:18:29Z bingosnet $ My code: POE::Component::Server::TCP->new .... ... HighMark => 12, LowMark => 1, ClientLow => sub { printlog("boe"); }, ClientHigh => sub { printlog("bla"); } ... I really dont know what the problem is, the examples from POE::Wheel::ReadWrite work just fine, perhaps you can take a look at it if you like? Thanks! - Jan -- Smets Jan jan@smets.cx
Hi, Jan. I'd like to take a look at this. Can you put together a small test case? Something under 100 lines without any exotic dependencies? I doubt I'll be able to track this one down without a way to reproduce it. Your test case will go a LONG way to getting this resolved. Thanks! -- Rocco On Fri Mar 30 14:26:56 2007, jan@smets.cx wrote: Show quoted text
> Hi there. > > I'm trying to use watermarks with POE::Component::Server::TCP , it's not > documented but I found the implementation in TCP.pm. > > It accepts my HighMark, etc settings, but when a clients connect he gets > directly disconnected. I've set DEBUG on, but nothing abnormal shows up. > > # $Id: TCP.pm 2106 2006-09-05 14:18:29Z bingosnet $ > My code: > > POE::Component::Server::TCP->new .... > ... > HighMark => 12, > LowMark => 1, > ClientLow => sub { printlog("boe"); }, > ClientHigh => sub { printlog("bla"); } > ... > > I really dont know what the problem is, the examples from > POE::Wheel::ReadWrite work just fine, perhaps you can take a look at > it if you like? > > Thanks! > - Jan >
No followup from reporter.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.