Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the HTTP-Proxy CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 22060
Status: open
Priority: 0/
Queue: HTTP-Proxy

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: borg [...] bch.net
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: RE: [HTTP-Proxy] Re: Broken Pipe Error with IE and NoFork
Date: Thu, 12 Oct 2006 10:57:36 -0700
To: <bug-HTTP-Proxy [...] rt.cpan.org>
From: "Paul Teixeira" <borg [...] bch.net>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.8k
Here are my details HTTP::Proxy version 0.20 & 0.19 both have same problem OS : Linux 2.4.21-40.ELsmp #1 SMP Thu Feb 2 22:22:39 EST 2006 i686 athlon i386 GNU/Linux IE Version 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519CO Proxy configuration: $my_agent = LWP::UserAgent->new( #env_proxy => 1, keep_alive => 20, parse_head => 0, timeout => 180, ) or die "Cannot initialize proxy agent: $!"; # initialisation my $proxy = HTTP::Proxy->new( agent => $my_agent, port => $port_rand, host => undef, via => '', logmask => $log_mask, timeout => 180, x_forwarded_for => 0, engine => 'NoFork', #max_keep_alive_requests => 500, ); I get the error repeatedly only on one side right now. But I have seen it on yahoo.com and also misc... I have a log report attached for something repeatable. Again this is fine with the forking engine. Paul Show quoted text
-----Original Message----- From: cpanforum@cpanforum.com [mailto:cpanforum@cpanforum.com] Sent: Thursday, October 12, 2006 1:11 AM To: borg@bch.net Subject: [HTTP-Proxy] Re: Broken Pipe Error with IE and NoFork <p> Hi, </p><p> Sorry for the late answer. </p><p> You give too few details for me to investigate and answer. Can you please detail your setup (what platform is the proxy running under? which version of the proxy? do some web sites cause the error more frequently?), run the proxy with maximum logging and attach the log to a rt.cpan.org report? </p><p> Thanks in advance. </p><p> CPAN RT for HTTP::Proxy: http://rt.cpan.org/Public/Bug/Report.html?Queue=http-proxy </p> To write a respons, access http://www.cpanforum.com/response_form/3247 To see the full thread, access http://www.cpanforum.com/threads/3132 -- You are getting this messages from www.cpanforum.com To change your subscription information visit http://www.cpanforum.com/mypan/
Download proxy_log
application/octet-stream 29.4k

Message body not shown because it is not plain text.

From: BOOK [...] cpan.org
Download (untitled) / with headers
text/plain 1004b
Thanks for the bug report. Here are a few more questions: On Thu Oct 12 13:58:48 2006, borg@bch.net wrote: Show quoted text
> Here are my details > HTTP::Proxy version 0.20 & 0.19 both have same problem > > OS : Linux 2.4.21-40.ELsmp #1 SMP Thu Feb 2 22:22:39 EST 2006 i686 athlon > i386 GNU/Linux > > IE Version 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519CO
If I understand correctly, you are running the proxy on Linux and the IE client on Windows? Show quoted text
> Proxy configuration: > $my_agent = LWP::UserAgent->new( > #env_proxy => 1, > keep_alive => 20, > parse_head => 0, > timeout => 180, > ) > or die "Cannot initialize proxy agent: $!";
I don't think you really need to setup your own agent. Show quoted text
> I get the error repeatedly only on one side right now. But I have seen
it on Show quoted text
> yahoo.com and also misc... I have a log report attached for something > repeatable. Again this is fine with the forking engine.
I'll try to run see if I can produce the same error. Thanks again.
Subject: RE: [rt.cpan.org #22060] RE: [HTTP-Proxy] Re: Broken Pipe Error with IE and NoFork
Date: Thu, 12 Oct 2006 13:21:30 -0700
To: <bug-HTTP-Proxy [...] rt.cpan.org>
From: "Paul Teixeira" <borg [...] bch.net>
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.5k
Yes, I am running the proxy on Linux, but accessing it through a windows machine with IE. For the agent, I wanted to make sure the keep_alive was a certain value, and I also didn't want it picking up any proxy's that may exist on the Linux machine. Thanks for you help paul Show quoted text
-----Original Message----- From: Philippe Bruhat via RT [mailto:bug-HTTP-Proxy@rt.cpan.org] Sent: Thursday, October 12, 2006 12:59 PM To: borg@bch.net Subject: [rt.cpan.org #22060] RE: [HTTP-Proxy] Re: Broken Pipe Error with IE and NoFork <URL: http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=22060 > Thanks for the bug report. Here are a few more questions: On Thu Oct 12 13:58:48 2006, borg@bch.net wrote:
> Here are my details > HTTP::Proxy version 0.20 & 0.19 both have same problem > > OS : Linux 2.4.21-40.ELsmp #1 SMP Thu Feb 2 22:22:39 EST 2006 i686 > athlon > i386 GNU/Linux > > IE Version 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519CO
If I understand correctly, you are running the proxy on Linux and the IE client on Windows?
> Proxy configuration: > $my_agent = LWP::UserAgent->new( > #env_proxy => 1, > keep_alive => 20, > parse_head => 0, > timeout => 180, > ) > or die "Cannot initialize proxy agent: $!";
I don't think you really need to setup your own agent.
> I get the error repeatedly only on one side right now. But I have seen
it on
> yahoo.com and also misc... I have a log report attached for something > repeatable. Again this is fine with the forking engine.
I'll try to run see if I can produce the same error. Thanks again.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.