Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the XML-LibXML CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 21569
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: XML-LibXML

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: ihok [...] hotmail.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: runtime error createEleme.al
Date: Tue, 19 Sep 2006 16:31:43 -0400
To: bug-xml-libxml [...] rt.cpan.org
From: "Jack Tanner" <ihok [...] hotmail.com>
Download (untitled) / with headers
text/plain 729b
The code below produces the following error. Tested on Cygwin Perl 5.8.7 with LibXML and LibXSLT at 1.60, as well as with ActiveState 5.8.8 with LibXML and LibXSLT at 1.60. use XML::LibXML; use XML::LibXSLT; my $syn_tree = XML::LibXML->new('1.0', 'UTF-8'); my $syn_root = $syn_tree->createElement('foo'); $syn_tree->setDocumentElement($syn_root); # <- this is line 6 $syn_tree->toFile("foo.xml"); Can't locate auto/XML/LibXML/createEleme.al in @INC (@INC contains: C:/unix/Perl /lib C:/unix/Perl/site/lib .) at ..\rel-mine\foo.pl line 6 Show quoted text
_________________________________________________________________ Check the weather nationwide with MSN Search: Try it now! http://search.msn.com/results.aspx?q=weather&FORM=WLMTAG
Subject: RE: [rt.cpan.org #21569] AutoReply: runtime error createEleme.al
Date: Tue, 19 Sep 2006 16:42:05 -0400
To: "Bugs in XML-LibXML via RT" <bug-xml-libxml [...] rt.cpan.org>
From: "Jack Tanner" <ihok [...] hotmail.com>
D'oh. That's user error. The code should instead read my $syn_tree = XML::LibXML->createDocument('1.0', 'UTF-8'); Sorry about the spam. ---------------------------------------- Show quoted text
> Subject: [rt.cpan.org #21569] AutoReply: runtime error createEleme.al > From: bug-XML-LibXML@rt.cpan.org > To: ihok@hotmail.com > Date: Tue, 19 Sep 2006 16:32:01 -0400 > > > Greetings, > > This message has been automatically generated in response to the > creation of a trouble ticket regarding: > "runtime error createEleme.al", > a summary of which appears below. > > There is no need to reply to this message right now. Your ticket has been > assigned an ID of [rt.cpan.org #21569]. Your ticket is accessible > on the web at: > > http://rt.cpan.org/Ticket/Display.html?id=21569 > > Please include the string: > > [rt.cpan.org #21569] > > in the subject line of all future correspondence about this issue. To do so, > you may reply to this message. > > Thank you, > bug-XML-LibXML@rt.cpan.org > > ------------------------------------------------------------------------- > The code below produces the following error. Tested on Cygwin Perl 5.8.7 with LibXML and LibXSLT at 1.60, as well as with ActiveState 5.8.8 with LibXML and LibXSLT at 1.60. > > use XML::LibXML; > use XML::LibXSLT; > > my $syn_tree = XML::LibXML->new('1.0', 'UTF-8'); > my $syn_root = $syn_tree->createElement('foo'); > $syn_tree->setDocumentElement($syn_root); # <- this is line 6 > $syn_tree->toFile("foo.xml"); > > Can't locate auto/XML/LibXML/createEleme.al in @INC (@INC contains: C:/unix/Perl > /lib C:/unix/Perl/site/lib .) at ..\rel-mine\foo.pl line 6 > > _________________________________________________________________ > Check the weather nationwide with MSN Search: Try it now! > http://search.msn.com/results.aspx?q=weather&FORM=WLMTAG
Show quoted text
_________________________________________________________________ Express yourself with gadgets on Windows Live Spaces http://discoverspaces.live.com?source=hmtag1&loc=us


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.