Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the HTML-Tree CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 20417
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: HTML-Tree

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: nonsolosoft [...] diff.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: 3.20
Fixed in: (no value)



Subject: t/tag-rendering.....NOK 8
$ cpan install HTML::Tree [...] t/tag-rendering.....NOK 8 # Failed test 'Alt tag is quoted and escaped' # in t/tag-rendering.t at line 40. # '<img alt="A few bottles of Chech'tluth later..." border="0" height="540" onclick="window.location.href='/report/fullcsv'" src="damian-conway-in-a-dress.jpg" width="100" /> # ' # doesn't match '(?-xism: alt="A few bottles of Chech&#39;tluth later..." )' # Looks like you failed 1 test of 8. t/tag-rendering.....dubious Test returned status 1 (wstat 256, 0x100) DIED. FAILED test 8 Failed 1/8 tests, 87.50% okay Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed ------------------------------------------------------------------------------- t/tag-rendering.t 1 256 8 1 12.50% 8 1 test skipped. Failed 1/12 test scripts, 91.67% okay. 1/698 subtests failed, 99.86% okay. *** Error code 2 Stop in /root/.cpan/build/HTML-Tree-3.20. /usr/bin/make test -- NOT OK Running make install make test had returned bad status, won't install without force
From: bitcard [...] keogh.net
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.3k
I have encountered this problem when installing HTML::Element(3.20) on Mac OS X 10.4.7. This failure does not occur when installing HTML::Element (3.20) on Debian (2.6.8-2-386). In an attempt to correct this issue I have managed to isolate the problem to the HTML::Element::as_HTML routine, in the section bounded by line numbers 1583 to 1616, starting at the line: } else { # no indenting -- much simpler code In both Debian and Mac OS X dumping out @_ at line 1585 yields: alt text = 'A few bottles of Chech\'tluth later...'. However by line 1595 the alt text value found in @html has diverged between Mac OS X and Debian. In Mac OS X @html is : <img alt="A few bottles of Chech\'tluth later..." border="0" height="540" onclick="window.location.href=\'/report/fullcsv\'" src="damian-conway-in-a-dress.jpg" width="100" />' Whereas the Debian install has the expected value of : <img alt="A few bottles of Chech&#39;tluth later..." border="0" height="540" onclick="window.location.href=\'/report/fullcsv\'" src="damian-conway-in-a-dress.jpg" width="100" /> I am unclear as to how @html is populated at this point in the module and that is preventing me finding a fix. Hopefully some sleep and reflection will illuminate my ignorance, if not any suggestions or pointers would be greatly appreciated. This bug is quite critical because it is preventing an upgrade to Catalyst 5.7001
Download (untitled) / with headers
text/plain 102b
Patch applied to svn requiring HTML::Parser 3.46, which will be part of the next release of HTML-Tree.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.