Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Kwiki-Keywords CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 14156
Status: new
Priority: 0/
Queue: Kwiki-Keywords

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: devogon [...] gmail.com
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Normal
Broken in: 0.13
Fixed in: (no value)



Subject: documentation for keywords_no_automatic
Download (untitled) / with headers
text/plain 193b
Just a thought that you could put a note in the documentation regarding the /keywords_no_automatic/ that this entry /needs/ to be in the config.yaml. i get a falure on save without it. daniël
Download (untitled) / with headers
text/plain 306b
[guest - Sun Aug 14 05:49:03 2005]: Show quoted text
> Just a thought that you could put a note in the documentation > regarding the /keywords_no_automatic/ that this entry /needs/ to be in > the config.yaml. i get a falure on save without it.
Did you kwiki -update after installing the new version of Kwiki::Keywords?
From: devogon [...] gmail.com
Download (untitled) / with headers
text/plain 442b
[CDENT - Sun Aug 14 16:22:54 2005]: Show quoted text
> [guest - Sun Aug 14 05:49:03 2005]: >
> > Just a thought that you could put a note in the documentation > > regarding the /keywords_no_automatic/ that this entry /needs/ to be
> in
> > the config.yaml. i get a falure on save without it.
> > Did you kwiki -update after installing the new version of > Kwiki::Keywords? > >
Yep. I've got a keywords.conf in config without keywords_no_automatic in it.
Download (untitled) / with headers
text/plain 616b
[guest - Sun Aug 14 17:30:43 2005]: Show quoted text
> [CDENT - Sun Aug 14 16:22:54 2005]: >
> > [guest - Sun Aug 14 05:49:03 2005]: > >
> > > Just a thought that you could put a note in the documentation > > > regarding the /keywords_no_automatic/ that this entry /needs/ to be
> > in
> > > the config.yaml. i get a falure on save without it.
> > > > Did you kwiki -update after installing the new version of > > Kwiki::Keywords? > > > >
> > Yep. I've got a keywords.conf in config without keywords_no_automatic
in it. In any case - i guess it's not a bug, but something in /my/ system. i'll work it out. -- thanks. daniël


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.