Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Perl-Dist-Strawberry CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 130354
Status: new
Priority: 0/
Queue: Perl-Dist-Strawberry

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: AERO [...] cpan.org
hvn [...] open.com.au
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: 4.018
Fixed in: (no value)



Subject: ppm install problem.
Download (untitled) / with headers
text/plain 413b
Hi PPM in strawberry perl seems not working properly. C:\strawberry-perl-5.26-32bit>ppm search PGPLOT Packages available from http://www.sisyphusion.tk/ppm: PGPLOT [2.21_02] Perl interface to the pgplot library C:\strawberry-perl-5.26-32bit>ppm install PGPLOT Installing package 'PGPLOT'... usage: Win32::IsWinNT() at C:/strawberry-perl-5.26-32bit/perl/vendor/lib/PPM.pm line 266. I've tested 5.26 and 5.28.
Subject: RT #130354
Date: Mon, 9 Dec 2019 12:35:54 +0200
To: bug-Perl-Dist-Strawberry [...] rt.cpan.org
From: Heikki Vatiainen <hvn [...] open.com.au>
Download (untitled) / with headers
text/plain 574b
I noticed a similar problem with PPM install command. In my case the problem seems to related to changes in Win32 version 0.53. Version 0.53 comes with Strawberry Perl 5.30.1.1 which is the version where it was noticed. Version 5.30.0.1 and earlier worked with with ppm install Did you upgrade Win32 module that comes with Strawberry? For more, please see this Github issue. It links to code in Win32 that I think is now triggering the problem. https://github.com/StrawberryPerl/Perl-Dist-Strawberry/issues/12 Thanks, Heikki -- Heikki Vatiainen <hvn@open.com.au>


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.