Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Business-OnlinePayment-IPPay CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 106878
Status: open
Priority: 0/
Queue: Business-OnlinePayment-IPPay

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: SREZIC [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Unimportant
Broken in: 0.09
Fixed in: (no value)



Subject: Tests fail since some days
Download (untitled) / with headers
text/plain 581b
See http://fast-matrix.cpantesters.org/?dist=Business-OnlinePayment-IPPay;reports=1#sl=7,1 for an overview. On my system it looks like this: # Failed test 'error_message() / RESPMSG' # at t/card.t line 188. # got: 'APPROVED' # expected: 'VOID PROCESSED' # Failed test 'authorization() / AUTHCODE' # at t/card.t line 189. # 'TEST77' # doesn't match '(?^u:^TEST31$)' # Looks like you failed 2 tests of 50. t/card.t ........... Dubious, test returned 2 (wstat 512, 0x200) Failed 2/50 subtests (less 7 skipped subtests: 41 okay)
On Fri Sep 04 12:23:45 2015, SREZIC wrote: Show quoted text
> See http://fast-matrix.cpantesters.org/?dist=Business-OnlinePayment- > IPPay;reports=1#sl=7,1 for an overview. > > On my system it looks like this: > > # Failed test 'error_message() / RESPMSG' > # at t/card.t line 188. > # got: 'APPROVED' > # expected: 'VOID PROCESSED'
I don't see this - this test passes for me. Show quoted text
> # Failed test 'authorization() / AUTHCODE' > # at t/card.t line 189. > # 'TEST77' > # doesn't match '(?^u:^TEST31$)' > # Looks like you failed 2 tests of 50.
I see this - getting: # Failed test 'authorization() / AUTHCODE' # at t/card.t line 189. # 'TEST77' # doesn't match '(?^u:^TEST83$)' The "TESTNN" numbers differ from run to run. I have not investigated further. The link you point out showing the failures started for everyone a few days ago point to a gateway behavior change as the culprit. Patches welcome. Our live customer processing using IPPay seems to be working without problems.
Download (untitled) / with headers
text/plain 1.2k
On 2015-09-08 21:08:12, IVAN wrote: Show quoted text
> On Fri Sep 04 12:23:45 2015, SREZIC wrote:
> > See http://fast-matrix.cpantesters.org/?dist=Business-OnlinePayment- > > IPPay;reports=1#sl=7,1 for an overview. > > > > On my system it looks like this: > > > > # Failed test 'error_message() / RESPMSG' > > # at t/card.t line 188. > > # got: 'APPROVED' > > # expected: 'VOID PROCESSED'
> > I don't see this - this test passes for me. >
Currently this test case also passes for me. The other is still failing, but not always. Show quoted text
>
> > # Failed test 'authorization() / AUTHCODE' > > # at t/card.t line 189. > > # 'TEST77' > > # doesn't match '(?^u:^TEST31$)' > > # Looks like you failed 2 tests of 50.
> > I see this - getting: > > # Failed test 'authorization() / AUTHCODE' > # at t/card.t line 189. > # 'TEST77' > # doesn't match '(?^u:^TEST83$)' > > The "TESTNN" numbers differ from run to run. > > > I have not investigated further. The link you point out showing the > failures started for everyone a few days ago point to a gateway > behavior change as the culprit. Patches welcome. > > Our live customer processing using IPPay seems to be working without > problems.


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.