Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the Net-Wireless-802_11-WPA-CLI CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 106235
Status: new
Priority: 0/
Queue: Net-Wireless-802_11-WPA-CLI

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: leif [...] denali.net
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: (no value)



Subject: Fwd: Net-Wireless-802_11-WPA-CLI-2.1.0
Date: Mon, 03 Aug 2015 10:14:35 -0800
To: bug-Net-Wireless-802_11-WPA-CLI [...] rt.cpan.org
From: leif <leif [...] denali.net>
Download (untitled) / with headers
text/plain 764b
Hi there! Ran into your package on CPAN looking for interfaces to wpa_cli, and think i see a bug: It looks like the sub ->new is calling "wpa_cli status" after init, but isn't testing the right variable #tests if it is usable. my $command='wpa_cli '.$self->{socket}.' status'; my $status=`$command`; if (!$? == 0){ $self->{error}=1; However, if I change that error assignment line like this: $self->{error}=$?; then what I see on the console is: Net-Wireless-802_11-WPA-CLI new:-1: "wpa_cli status" failed with "Selected interface 'wlan0' followed by the rest of the status. Why it's returning -1? i don't know. Because: # foo=$(wpa_cli status); echo $? 0 Any thoughts or suggestions of where to start troubleshooing? Thanks. Leif


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.