Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the HTTP-Server-Simple CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 104551
Status: open
Priority: 0/
Queue: HTTP-Server-Simple

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: TIMB [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: (no value)
Fixed in: 0.51



Subject: [ERROR] getaddrinfo: Name or service not known operating on [localhost] ...
Download (untitled) / with headers
text/plain 561b
I just hit this error # Failed test 'Returns a page' # at t/01live.t line 166. # '[ERROR] getaddrinfo: Name or service not known operating on [localhost] [46372] [10] [1] [6] at t/01live.t line 109, <DATA> line 16. # ' # doesn't match '/Congratulations/' Similar to reports like http://www.cpantesters.org/cpan/report/4ca09016-ab03-11e4-a0db-838de061b2a8 I suspect this common misconfiguration is the root cause: http://serverfault.com/questions/129556/how-do-i-fix-getaddrinfo-localhost-name-or-service-not-found-for-telnet-serve
Download (untitled) / with headers
text/plain 140b
Disabling the IPv6 tests in t/01live.t gave us a workaround. I suggest extending the IPv6 check to include the ability to resolve localhost.
Download (untitled) / with headers
text/plain 737b
I believe this failure has been fixed in 0.51, could you help confirm? Thanks! Regards sunnavy On Tue May 19 16:54:56 2015, TIMB wrote: Show quoted text
> I just hit this error > > # Failed test 'Returns a page' > # at t/01live.t line 166. > # '[ERROR] getaddrinfo: Name or service not known > operating on [localhost] [46372] [10] [1] [6] at t/01live.t line 109, > <DATA> line 16. > # ' > # doesn't match '/Congratulations/' > > Similar to reports like > http://www.cpantesters.org/cpan/report/4ca09016-ab03-11e4-a0db- > 838de061b2a8 > > I suspect this common misconfiguration is the root cause: > http://serverfault.com/questions/129556/how-do-i-fix-getaddrinfo- > localhost-name-or-service-not-found-for-telnet-serve
Yeap. Seems fine now. Thanks!
Download (untitled) / with headers
text/plain 488b
On Thu Sep 17 06:12:27 2015, TIMB wrote: Show quoted text
> Yeap. Seems fine now. Thanks!
Um... So, I'm still seeing this on 0.51, Linux CentOS 6.x. The environment is running under carton+plenv, if it makes a difference. Oddly though, I tried 3 times without really changing anything and on the 3rd try all tests ran successfully. Attached are the cpanm results for both the failed and successful attempt. They differ by only a few seconds (really, all I did was grab a coffee and try again). Cheers!
Subject: build-failed.log
Download build-failed.log
application/octet-stream 4.7k

Message body not shown because it is not plain text.

Subject: build-pass.log
Download build-pass.log
application/octet-stream 2.9k

Message body not shown because it is not plain text.



This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.