Skip Menu |
 

This queue is for tickets about the TheSchwartz CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 102510
Status: resolved
Priority: 0/
Queue: TheSchwartz

People
Owner: Jeff.Fearn [...] gmail.com
Requestors: monsieurp [...] gentoo.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: (no value)
Broken in: 1.11
Fixed in: 1.12



Subject: TheSchwarz-1.11: t/unique.t test doesn't pass
Download (untitled) / with headers
text/plain 2.8k
Hi there We would like to version bump this package in Gentoo (= update it the to lastest version). Unfortunately, test unique.t doesn't pass. Here's how I go about building and testing TheSchwarz-1.11: patrice@vmint ~/src $ wget http://cpan.metacpan.org/authors/id/J/JF/JFEARN/TheSchwartz-1.11.tar.gz --2015-03-04 16:10:46-- http://cpan.metacpan.org/authors/id/J/JF/JFEARN/TheSchwartz-1.11.tar.gz Resolving cpan.metacpan.org... 185.31.17.192, 185.31.17.129 Connecting to cpan.metacpan.org|185.31.17.192|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: 53434 (52K) [application/x-gzip] Saving to: ‘TheSchwartz-1.11.tar.gz’ TheSchwartz-1.11.tar.gz 100%[=================================================================>] 52.18K 236KB/s in 0.2s 2015-03-04 16:10:47 (236 KB/s) - ‘TheSchwartz-1.11.tar.gz’ saved [53434/53434] patrice@vmint ~/src $ tar xzf TheSchwartz-1.11.tar.gz patrice@vmint ~/src $ cd TheSchwartz-1.11 patrice@vmint ~/src/TheSchwartz-1.11 $ perl Build.PL Created MYMETA.yml and MYMETA.json Creating new 'Build' script for 'TheSchwartz' version '1.11' patrice@vmint ~/src/TheSchwartz-1.11 $ ./Build Building TheSchwartz patrice@vmint ~/src/TheSchwartz-1.11 $ ./Build test t/05-job-ctor.t ................ ok t/api.t ........................ ok t/cleanup.t .................... ok t/client-time-unsync.t ......... ok t/coalesce.t ................... ok t/dead-dbs.t ................... ok t/declined.t ................... ok t/empty-db.t ................... ok t/evenly-distribute.t .......... ok t/fail-working-multiple.t ...... ok t/funcid.t ..................... ok t/grab-race.t .................. ok t/grab_and_work_on.t ........... ok t/high-funcid-starvation.t ..... ok t/insert-and-do.t .............. ok t/parallel-workers.t ........... ok t/priority.t ................... ok t/replace-with.t ............... ok t/retry-delay.t ................ ok t/scoreboard.t ................. ok t/server-time.t ................ ok t/unique.t ..................... 1/18 # Failed test 'undef isa 'TheSchwartz::JobHandle'' # at t/unique.t line 46. # undef isn't defined # Looks like you failed 1 test of 18. t/unique.t ..................... Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100) Failed 1/18 subtests (less 12 skipped subtests: 5 okay) t/work-before-funcids-exist.t .. ok Test Summary Report ------------------- t/unique.t (Wstat: 256 Tests: 18 Failed: 1) Failed test: 18 Non-zero exit status: 1 Files=23, Tests=820, 28 wallclock secs ( 0.17 usr 0.28 sys + 1.08 cusr 3.98 csys = 5.51 CPU) Result: FAIL Failed 1/23 test programs. 1/820 subtests failed. This is done in a Linux VM, here's the uname -a output: Linux vmint 3.16.5-gentoo #2 SMP Wed Dec 10 09:48:12 Local time zone must be set--see zic i686 Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz GenuineIntel GNU/Linux Thanks for your help!
Download (untitled) / with headers
text/plain 501b
Hi, I can't duplicate this so I can't figure out what is causing it. The test is a loop of 6 tests ran 3 times, and it appears to be failing on the last test in the loop on the third iteration. I'm guessing something is going on that causes the DB to be marked as bad, so I've added a debug message to that function and made the test run in verbose mode, hopefully that will say why it's failing. I'll be pushing out 1.12 today with some other fixes so it should hit cpan later today. Cheers, Jeff.
Download (untitled) / with headers
text/plain 655b
On Mon Mar 30 04:00:00 2015, jfearn wrote: Show quoted text
> Hi, I can't duplicate this so I can't figure out what is causing it. > The test is a loop of 6 tests ran 3 times, and it appears to be > failing on the last test in the loop on the third iteration. > > I'm guessing something is going on that causes the DB to be marked as > bad, so I've added a debug message to that function and made the test > run in verbose mode, hopefully that will say why it's failing. > > I'll be pushing out 1.12 today with some other fixes so it should hit > cpan later today. > > Cheers, Jeff.
Hi, Version 1.12 fixes the bug. All tests pass now. Thanks a lot! Cheers, Patrice


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.