Skip Menu |
 

Preferred bug tracker

Please visit the preferred bug tracker to report your issue.

This queue is for tickets about the Devel-Cover CPAN distribution.

Report information
The Basics
Id: 58929
Status: new
Priority: 0/
Queue: Devel-Cover

People
Owner: Nobody in particular
Requestors: ifomichev [...] cpan.org
Cc:
AdminCc:

Bug Information
Severity: Normal
Broken in: 0.67
Fixed in: (no value)



Subject: No coverage for runtime with Devel::Cover and ModPerl::Registry
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
X-Mailer: MIME-tools 5.427 (Entity 5.427)
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: binary
X-RT-Original-Encoding: utf-8
Content-Length: 803
Download (untitled) / with headers
text/plain 803b
When I'm running Devel::Cover with ModPerl::Registry, I get no coverage info except for BEGIN blocks. When I'm running the same script with Devel::Cover from command line or as a CGI, everything works alright obviously. Here's Devel::Cover related stuff in my httpd.conf: MaxClients 1 PerlSetEnv DEVEL_COVER_OPTIONS -db,/tmp/cover_db,-silent,1 PerlRequire /var/www/project/startup.pl <Directory "/var/www/project"> Order allow,deny Allow from all <FilesMatch "\.cgi$"> SetHandler perl-script PerlResponseHandler ModPerl::Registry PerlOptions +ParseHeaders Options +ExecCGI </FilesMatch> </Directory> Here's startup.pl: #!/usr/bin/perl use Devel::Cover; 1; -- Regards, Ivan


This service is sponsored and maintained by Best Practical Solutions and runs on Perl.org infrastructure.

Please report any issues with rt.cpan.org to rt-cpan-admin@bestpractical.com.